• Ma t/m vrij

  09:00 - 20:00

 • zaterdag

  09:00 - 13:00

 • zondag

  Gesloten

Aangesloten bij de haarvriendelijke kapper
Make it

Haircare

Hair by Tamara

Haircare

Van licht tot zwaar beschadigd haar. Er zijn vele verschillende haarbehandelingen om het haar op te knappen. De behandelingen variëren in methodes en producten.
Vele treatments hebben een unieke opbrengmethode.

Er zijn vele verschillende haarbehandelingen om het haar op te knappen. Om het juiste advies te kunnen geven, bespreek ik vooraf de wens van en met de klant. Vanuit dit stadium wordt voor u de juiste behandeling met het beste resultaat samengesteld.

De behandelingen variëren in methodes en producten. Vele treatments hebben een unieke opbrengmethode bijvoorbeeld d.m.v. een infrarood tang of micro verstuiver.

Enkele methodes die ik uitvoer zijn o.a:

Integrity Reconstruction System

Bij licht beschadigd haar zet ik een herstructurerende behandeling in. Dit is bij beschadiging aan de buitenlaag van het haar dat is ontstaan door bijvoorbeeld warmte en/of hittetools. Er wordt hierbij een andere behandeling met producten ingezet dan bij bijvoorbeeld zwaar beschadigd haar.

Bij zwak en beschadigd haar zet ik een heropbouwende behandeling in. Dit is bij beschadiging aan de buitenkant, maar ook al richting de binnenkant van het haar door bijvoorbeeld beschadiging van een kleurbehandeling.

Bij zwaar beschadigd haar zet ik een intensieve heropbouwende behandeling in. Dit is bij haar dat zowel aan de buitenlaag als aan de binnenlaag zeer beschadigd is door bovenstaande beschreven beschadigingen.

Dieptebehandeling

Deze behandeling is ook voor beschadigd tot zeer beschadigd haar. Het product wordt d.m.v. een infrarood tang diep in het haar geperst en bouwt het haar van binnenuit helemaal op. De infra rood tang lijkt als het ware op een stijltang. Het verschil hiermee is dat het niet d.m.v. warmte wordt behandeld of dat het stijl wordt gemaakt. Deze treatment kan eenmalig of door een kuur van 5x om de week ingezet worden.

Natural care

De zachtheid van de natuur wordt ingezet om uw haar te voeden. De maskers zijn geïnspireerd op de natuur om elk haartype te voeden. Enkele maskers die ik gebruik:

 • Milk mask
  Voor droog en beschadigd haar.
 • Yogurt mask
  Voor natuurlijk of gekleurd haar.
 • Cocoa mask
  Voor normaal en weerbarstig haar.
 • Papaya mask
  Voor fijn of dof haar.
 • Mask base
  Dit is een herstructurerende basis crème voor gebruik in combinatie met natural care masks.
 • Active milk mask / Active yogurt mask
  Dit is een herstructurerende melk- en yoghurtmasker voor droog of beschadigd haar. Het voedt het haar diep
  en versterkt het haar.